Fotoalbum

Här är ett "standardskåp" som jag köper från Minishopen. Tapetserat har jag gjort och golvet är nästan klart. Tapeten är köpt på www.dollshouse.com för ett antal år sedan. Finns bland mina favoritlänkar.

Här är en del av det som ska in på "fiket". Bröd bakar jag av trolldeg, ibland Fimo eller liknande. Färdigköpta tårtor, tallrikar och muggar inköptes på mässan.

Ett bord klart och ett till på gång. Det får nog bara plats två bord. Vi ska ha stolar och disk också.

Lacken var tyvärr inte vattenbaserad, så lackningen fick göras utomhus. Slurp sa det, det blir till att lacka minst två gånger till med slipning emellan...

Tvärslåar, diverse finjustering, olja eller lack...? Tack för blompinnar och tandpetare!

Inte så tokigt kanske?

Så blev det en stol till. Inte riktigt klar. Ganska häftig design... Den blir nog svartlackad.

Fjärde stolen under tillverkning. Här syns det att golvet blivit lackat.

Fjärde stolen blev blå. Jag ska nog sandpappra den lite då den torkat så den ser lite mer sliten ut.

Köttbullemackor... Svartpeppar som köttbullar och färg blandat med sesamfrön som rödbetssallad. Gurkskivor från Skala Minimal.

Nu börjar godsakerna komma på plats. Kanelbullar och tårtor... Plastdukarna har jag klippt till från köpt vaxduk, hittade en med liiiitet mönster, fick köpa 1 dm!!

Frallor med ost och tomat. Frallorna är trolldeg, osten är Fimo. Tomatskivorna är köpta på Skala Minimal. "Persiljan" är torkad dragon, den örtkrydda som är "grönast" torkad, tycker jag...

Anjovis gjord av Fimo som målats. Äggskivor köpta hos Skala minimal

Så här blev det! Jag tog bort "glasmontern" den blev inte bra, dessutom passade den inte in. De fina lamporna finns på Coco&Co, se länk!

Närbild på disken. Servetthållaren till vänster är tillbockad av en bit alu från en ölburk, "fötter" av glaspärlor.

Kaffe och bulle eller öl och en cigg? Askan kommer från öppna spisen och ciggen är lite papper som rullats.

Jag kommer sakna att "pilla" med kaféet!

Jaha ja, så var det klart! Resultatet blev som jag hade tänkt mig. Det har varit roligt att göra kaféet och jag har upptäckt att jag klarar mer än vad jag trodde. Stolarna till exempel, jag hade ingen aning om att jag kunde göra stolar!

Senaste kommentarer