Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Skrivet av Sonja Dahlqvist, den 29. maj, 2016
Hej BARBRO!
Fick tips av Lena A Skärvassa om dina hemsidor. Är helt fascinerad av dina fina alster-konstverk; som att hamna i en annan fantastisk värld. Tack o hej, Sonja D( Lenas svägerska på Hasses sida).
E-post:
Skrivet av Lena Tunare, den 16. apr, 2015
Hej! Såå fint! Du måste ha väldigt kul! Tog just fram mina tusentals små askar för att fylla dockhuset. Det blev fint, men jag saknar ett o annat o gick in på nätet. Blir inspirerad o tror att jag nog kan snickra ihop en pinnsoffa!! Har du el i dina hus? Jag vill gärna ha det, men det blir alltid så trassligt o fel. Minns min barndom då jag hade EN batteridriven lampa i mitt dockhus av sockerlådor. Den var tänd när jag skulle sova o jag låg o drömde mig in i det lilla köket! Mysigt minne! Glad vår! Man måste nog gå ut o klippa rosor idag..... Dockskåpet är en riktig tidstjuv!!
E-post:
Skrivet av Görel Blanckert, den 22. maj, 2014
Hej Barbro! Hoppas att allt är bra med dig/er. Är krogen klar? Ser bra ut nu.
E-post:
Skrivet av Maja Tornell Holmquist, den 8. feb, 2013
Hej! Hittade just din sida,och blev fast.
Oj så mycket fint. Jag håller på med ett växthus men fastnade. Hit kommer jag komma flera gånger. Tack för att vi får ta del.
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Carin Gisslin , den 15. okt, 2012
Mycket inspirerande och roligt . Första gången jag är inne på din hemsida . Dit kommer jag att återvända många gånger. Otroligt detaljerade saker.
E-post:
Skrivet av Susanne Troedsson, den 25. jul, 2012
Hej! Otroligt fina tittskåp! Ska själv just börja med en Växthusinteriör... Skulle helst vilja ha hela tittskåpet som ett växthus. Håller på att leta. Ditt Trädgårdskjul har gett mig bra inspiration.
E-post:
Skrivet av Britt Tibblin, den 27. jun, 2012
Hej, har varit inne på din hemsida många gånger och beundrat alla saker som du gjort, helt underbart. Hur gör du alla paket med mjök, havregryn och kaffe m m? Dina väskor är jättefina, har själv försökt mig på och har lyckats ganska bra för att vara jag.
E-post:
Skrivet av Hannah, den 6. mar, 2012
This is a lovely site! There's lots of useful information here :)
I'll be looking forward to coming back to have a look around even more!
E-post:
Skrivet av Peter, den 22. sep, 2011
Vilken fin hemsida och med bra innehåll jag vara tillbaka för att se mer Lycka till vidare :)
Webbsida:
Skrivet av Monique Markne, den 6. maj, 2011
Hej,vilken underbar hemsida,jag blev så inspirerad,har tänkt att inreda ett dockskåp själv,min man är finmöbelsnickare så han hjälper mig ,nu får jag gå in många här.ha det bra
E-post:
Skrivet av Yvonne Åsell, den 3. apr, 2011
Hej Barbro!
Vilken fantastisk hemsida du har, man blir helt betagen.Var inne reda sent igår kväll när vi kom hem från Lena och Hasse och tittade. Gör du möblerna själv, om inte var kan man få tag på dom.Jag kommer gå in flera gånger och bara njuuta.Ha det bra
E-post:
Skrivet av Anne Erlandson-Foss, den 14. feb, 2011
Jättefina saker. Var har du fått tag i teglet till golvet i växthuset? Håller också på med ett växthus.
E-post:
Skrivet av Carola Martin, den 13. jan, 2011
Hej!

Jag bara suckar...men satte fart med mitt dockhus
idag.Samlar material och har tre våningar att jobba
med.Har gjort balkongerna nu.Ett lantkök, en sovrumsvind och ett nedre allrum med toalett.
Liten ute gård...Fattas lite trappor.
Tack för tips och ide´er!
Carola
E-post:
Skrivet av Annette Eskman, den 12. jan, 2011
Vau! Vilka ljuvliga bilder, blev helt betagen! Väskorna är helt underbara. Hoppas jag själv nu blir så inspirerad att jag börjar göra saker till mitt dockhus som jag beställt. Hälsningar från Borgå, Finland
E-post:
Skrivet av Åsa HD, den 11. jan, 2011
Hej! En sådan charmig sida! Vilka fiffiga och underfundiga idéer du har, svartpeppar som köttbullar - underbart! Väskorna är jättefina. Jag blir inspirerad att ta tag i MITT omöjliga projekt (ett 1300tals slott i ett litet klädskåp), skönt att se att andra också skaffar "besvärliga" (läs roliga) hus! Jag återkommer gärna! Glada hälsningar
E-post: